COVID-19

Vi på Östervåla Begravningsbyrå följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer gällande utbrottet av Coronavirus.

Vi har en väletablerad kontakt med Svenska Kyrkan (Östervåla-Harbo Pastorat) där vi fortlöpande kommunicerar om läget som råder och hur vi förhåller oss till detta i samband med dödsfall och begravning.

Vi har kontoret bemannat som vanligt och bokar fortsatt in besök under förutsättning att både vi och ni är friska och symtomfria. I nuläget undviker vi handslag och kramar utan hälsar istället muntligt varandra. Vi är noga med handhygien och på kontoret finns möjlighet att tvätta och sprita händerna.

Maxantal besökare på kontoret är just nu två personer på grund av det begränsade utrymmet inomhus. Så snart värmen kommer finns också möjlighet att ses och planera begravning i utomhusmiljö.

Till er som är äldre eller tillhör en riskgrupp hjälper vi gärna till att ordna begravningssamtalet via telefon eller videosamtal. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga.

Är ni oroliga inför mötet med oss eller för att gå på begravning är ni alltid välkommen att ringa, - Vi hjälps åt att hitta en passande lösning i en svår stund.

Vi finns här för er och ni når oss på 0292- 712 03