Begravning

Vi erbjuder nytänkande så väl som traditionella alternativ och vägleder er genom alla steg i processen oavsett om det rör sig om en kyrklig eller borgerlig begravning. Arbetet ser vi som ett förtroendeuppdrag att vårda ömt efter vår yttersta förmåga.

Den representant ni möter på begravningsbyrån är densamma som sedan svarar när ni ringer, ombesörjer omhändertagandet av den döda och som möter er på begravningsdagen. På så sätt säkerställer vi kontinuitet, omsorg och trygghet genom alla led.

Vi anser att kostnaden för en begravning aldrig ska bli en överraskning, därför lämnar vi alltid en prisuppgift med de olika posterna specificerade. Hur mycket en begravning kostar beror på dess omfattning. Vissa kostnader kan inte dödsboet påverka, en del transporter och servicetjänster måste alltid utföras. Andra poster kan ni däremot själva påverka genom valet av kista, annons, blommor etc. Vi vill också förtydliga att hur vacker och minnesvärd en begravning blir behöver inte styras av hur påkostad den är.

Alla våra underleverantörer är noga utvalda för att helhetsupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Det gäller allt från blomsterfirmor och catering till solister och musiker.

Gäller ert ärende en borgerlig begravning har vi även en egen officiant med lång erfarenhet som vi varmt kan rekommendera och erbjuda. Kontakta oss så berättar vi mer.